AKAT katalógus program

Cégünk az ügyviteli rendszer mellett az ügyfelek számára telepíthető katalógus programot is kínál, melynek segítségével partnerei kereshetnek árucikkei között különböző szempontok szerint, megtekinthetik személyre szabott áraikat, összeállíthatják megrendelésüket, és el is küldhetik azokat cégének.

Tapasztalatunk szerint még mindig vannak olyan területek és partnerek, akik a webáruházak helyett a gépükre telepített katalógus programokat használják szívesebben. Az AKAT program ezt az igényt elégíti ki. Arculata cégére szabható, jelenlegi funkciói akár igény szerint bővíthetőek is.

Az AKAT katalógus program funkcióinak rövid áttekintése:

Cikklista ablakán belül ügyfele megtekintheti cégének termékeit, azok részletes adataival, képekkel, listaárakkal, illetve a saját személyre szabott kedvezményeivel. Keresési funkciók segítik, hogy partnere mihamarabb megtalálja a kívánt terméket.

Referencia funkció szolgál arra, hogy az egyes termékek között szinoníma kapcsolatot tudjon kiépíteni. Ha esetleg bizonyos cikkekből nincs készleten, ügyfele találhat egy másik, azt helyettesítő terméket, amit megrendelhet.

Technikai kereső is kérhető az AKAT programba, melyben hierarchikus lebontásban, bizonyos technikai adatok egymás utáni megadása után juthat el ügyfele az általa megadott feltételek alapján számára megfelelő, szűkített terméklistához.

Katalógus funkció szolgál bizonyos piaci szegmensek termékeinek csoportosításához, hierarchikus kereshetőségéhez, például az autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozó cégek számára. Itt megtekinthető az is, hogy az egyes termékek mihez használhatóak.

Rendelés segítségével adhatja le igényét ügyfele Önök felé, melyben az egyéb funkciókban összeválogatott termékeket küldheti el. Ezeket a bejövő rendeléseket az Ön AMiX rendszere feldolgozza, és azonnal részletes választ küld a legfrissebb árakról, valamint az aktuálisan adható készletek mennyiségéről.

Egyéb funkciók is rendelkezésre állnak az AKAT katalógus programban, ide tartozik például a termékek adatainak, árainak, készleteinek frissítése, hogy ügyfelei mindig naprakész adatokat lássanak. Leveleket, akciós hírleveleket is küldhet számukra a legújabb információkkal, melyeket a postaládában tudnak megtekinteni. Elektronikus formában letölthetik továbbá a számukra kiállított bizonylatokat is, melyeket igény szerint beimportálhatnak saját rendszerükbe.

- AX Software Kft.- Minden jog fentartva