Webáruház

Mai világunkban a cégek számára már szinte megkerülhetetlen tényező az internetes jelenlét, egy saját webáruház.

Az AMiX Integrált Kereskedelemirányítási Rendszer mellé erre is kínálunk megoldást. Ha már rendelkezik webáruházzal, rendszerünk ahhoz való illesztésére, a kettő közötti kommunikációra is van lehetőség. Illetve ha még nem rendelkezik saját webshop-pal, segítünk Önnek személyre szabott, a kívánt funkciókkal rendelkező webáruháza elkészítésében, melynek segítségével hatékonyabban értékesíthet, és megnövelheti bevételeit!

A webáruház kinézete, arculata teljes egészében az Ön igényei szerint kerül kialakításra, tükrözheti cége arculatát. Funkciókban is csak megrendelőink kívánságai szabnak határt, mindazonáltal van néhány olyan alapfunkció, aminek beépítését javasolni szoktuk ügyfeleink számára.

A Webáruház funkcióinak rövid áttekintése:

Cikkszám szerinti keresés segítségével az ügyfelek közvetlenül a kívánt termékre tudnak keresni, vagy ha nem rendelkeznek a pontos cikkszámmal, egyéb feltételek alapján is kereshetnek, például megnevezésre.

Termékcsoport szerinti keresés akkor célszerű, ha a termékeit be tudja csoportosítani egy hierarchikus felépítésű logika szerint. Ebben az esetben az ügyfél az egyes csoport szintek szűkítésével, lépésről lépésre juthat el az általa megadott feltételek alapján számára megfelelő terméklistához.

Katalógus funkció szolgál bizonyos piaci szegmensek termékeinek csoportosításához, hierarchikus kereshetőségéhez, például az autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozó cégek számára. Itt megtekinthető az is, hogy az egyes termékek mihez használhatóak.

Akciós termékek külön listában is megjeleníthetőek a webáruházban az ügyfelek számára. Itt partnerei összegyűjtve tekinthetik át az aznapra érvényes akciós cikkeket, személyre szabott árakkal.

- AX Software Kft.- Minden jog fentartva