Termékeink


AKAT Katalógus program

AMiX Integrált
Kereskedelemirányítási Rendszer

Webáruház
 

Szolgáltalásaink

Rendszerek bevezetése: Cégünk az általa fejlesztett rendszerek teljeskörű bevezetésében is segítséget nyújt partnereinek. Tanácsokat adunk a szükséges hardverekkel, szoftverekkel kapcsolatban, segítünk azok beszerzésében, telepítésében. Rendszereinket feltelepítjük, működésre késszé tesszük, igény szerint akár korábbi rendszeréből átvett adatokkal is. Oktatásokkal segítjük a kollégákat a rendszer használatának mielőbbi elsajátításában. A rendszer éles indulásánál kollégáink pedig akár távolról, akár a helyszínre is tudnak segíteni abban, hogy az átállás minél egyszerűbb, zökkenőmentesebb legyen.

Oktatások: Cégünk az általa fejlesztett rendszerekkel kapcsolatban oktatásokkal is segítheti partnereit a bevezetés során. Ez az oktatás történhet akár az Ön cégénél is, a helyszínen, akár vidéki kiszállással, illetve munkaidőn kívüli időpontban is, ami Önnek a legmegfelelőbb. Az oktatás idejét rugalmasan alakítjuk ki partnereink igényei alapján.

Egyedi fejlesztések: Cégünk elsődlegesen az AMiX Kereskedelemirányítási Rendszerrel, és annak fejlesztésével foglalkozik. Partnereink igényei alapján, közös egyeztetés során pontosítva a kívánt feladatot, tetszés szerinti fejlesztéseket, bővítéseket tudunk készíteni a rendszerhez, legyen szó akár egy felirat szövegének megváltoztatásától egészen egy komplett új, szerteágazó funkció elkészítéséig. Ezeken kívül azonban az AMiX rendszerhez nem kapcsolódó fejlesztéseket, programokat is tudunk készíteni, ha ügyfeleink úgy kívánják.

Support, távsegítség: Cégünk egyik erőssége a partnereink felé nyújtott, magas színvonalú támogatás termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, amelyek az Ön igényei szerint különböző csomagokban kérhetőek. Kollégáink telefonon és e-mailben fogadják kéréseit, problémáit, és mielőbb reagálnak is azokra. Szükség esetén interneten keresztül távolról az Ön számítógépére is rá tudnak kapcsolódni távsegítséggel, a minél hatékonyabb megoldás érdekében.

- AX Software Kft.- Minden jog fentartva