Amennyiben ügyviteli programot keres vállalkozása számára, a legjobb helyen jár!


Üdvözöljük az AX Software Kft. honlapján!


Cégünk szoftverfejlesztéssel foglalkozik, fő profilja az AMiX Integrált Kereskedelemirányítási Rendszer fejlesztése, értékesítése és támogatása, mely mikro-, kis- és középvállalatok számára készült ügyviteli rendszer. Termékünket több mint 30 cég használja országszerte,ezek között megtalálhatóak a néhány fős kisvállalkozások éppúgy, mint a több városban jelenlevő, akár 100 főt foglalkoztató nagyobb cégek is. De igény szerint egyéb szoftverfejlesztéssel is foglalkozunk.

Több mint 10 éve vagyunk jelen az informatikai piacon, ez alatt rengeteg szakmai és üzleti tapasztalattal gazdagodtunk. Cégünk 2009 végén jelentős átalakuláson esett át, és 2010-től AX Software Kft. néven, magasabb minőségű szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.

Cégünknél magasan képzett informatikai szakemberek dolgoznak, több éves tapasztalattal, segítőkész, ügyfélközpontú hozzáállással. Előnyünk versenytársainkkal szemben, hogy ügyfeleink felmerült kérdéseire, problémáira mihamarabb reagálunk, segítjük őket munkájukban. A felmerült igények megoldására tanácsokat adunk, vagy akár továbbfejlesztéseket ajánlunk a programunkban, személyre szabott árajánlatokkal, hogy rendszerünk az ügyfél munkáját még könnyebbé, hatékonyabbá tegye.


Üdvözlettel:

Az AX Software Kft csapata

- AX Software Kft.- Minden jog fenntartva